Last active: Never
Not logged in [Login - Register]
Portal Portal   Search the forums Search   Frequently Asked Questions FAQ   View member list Member List   Staff Staff List   View Topic Activity Topic Activity   Forum Stats Stats   Board Rules Board Rules   Downloads Downloads
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
Author: Subject: wolfrat 1.0.3.0
coopwarriors
Corporal


Avatar



Posts: 209
Registered: 24-2-07
Member Is Offline

Mood: good

[*] posted on 10-1-12 at 20:10
wolfrat 1.0.3.0


hi i like to use wolfrat Again. it whas works ok but. i have to install it Again. but now i see this ( login attempt rejected )
i dont now what to do now i have try all things
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member This user has MSN Messenger
Iceman
Owner/Admin
*********

Avatar

Avatar


Posts: 1272
Registered: 2-4-06
Location: Adelaide South Australia
Member Is Offline

Mood: Very happy

[*] posted on 11-1-12 at 10:12


Hi Coopwarriors,

I use wolfrat but I did not install it I just placed the folder in a convienent location and then set it up as a desktop icon for each of the games I am running.

You will need to portforward wolfrat as you do the nova games then you need to change a line in the gameconfig.

Eagle_Eye might be able to throw some more information your wat you could always PM him

Cheers

Iceman






http://www.dfreload.com/eagle/sigs/16.gif

http://www.dfreload.com/sigs/doc_bar.gif

http://www.dfreload.com/sig/teamreload3.gif

View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member
coopwarriors
Corporal


Avatar



Posts: 209
Registered: 24-2-07
Member Is Offline

Mood: good

[*] posted on 11-1-12 at 18:38


hi iceman which version use you then .and i done the gameconfig but still tell ( login attempt rejected )
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member This user has MSN Messenger
THOR
Super Administrator
*********

Avatar

Avatar


Posts: 49
Registered: 31-3-09
Location: San Diego, California
Member Is Offline


[*] posted on 11-1-12 at 21:15


COOPWARIORS :)

I dont use Wolfrat but Here is both version if you don't have them and a read me how to update to latest version
CLICK HERE




http://www.ekn.net/mapdl/Thor/images/Signatures/THORLST3.png
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member
coopwarriors
Corporal


Avatar



Posts: 209
Registered: 24-2-07
Member Is Offline

Mood: good

[*] posted on 14-1-12 at 00:44


i have try it and now i see this wolfrat: socket error (10051):
i hope some 1 can tell me what i do rong
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member This user has MSN Messenger
Iceman
Owner/Admin
*********

Avatar

Avatar


Posts: 1272
Registered: 2-4-06
Location: Adelaide South Australia
Member Is Offline

Mood: Very happy

smug.gif posted on 14-1-12 at 10:17
Wolfrat 1.0.3.0


Hi coopwarriors

These are the files you need in a the wolfrat directory you do not need to install wolfrat.

See following

http://www.dfreload.com/forum/downloads/IceTut/wolfpic.jpg

I have included the Admin.cfg file all you need to do is go to the bottom line and change the name and password leave the FF alone.

Admin.cfg file

You then place this in your games folder..

I have also included my Game.cfg file there are two important lines you need to be aware of when setting wolfrat up

Game.cfg file

The two lines you need to aware of is the lines where you place the port forward port numbers

mpnovaworldportmin = "32771" THIS is the port number that I placed in my modem to port forward the game.

remote_admin_port = 44444 - THIS is the port number that I placed in my modem to port forward wolfrat.

I hope you find this useful.

Cheers

Iceman :R






http://www.dfreload.com/eagle/sigs/16.gif

http://www.dfreload.com/sigs/doc_bar.gif

http://www.dfreload.com/sig/teamreload3.gif

View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member
coopwarriors
Corporal


Avatar



Posts: 209
Registered: 24-2-07
Member Is Offline

Mood: good

[*] posted on 15-1-12 at 04:14


sorry iceman but it have not help the problem
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member This user has MSN Messenger
Iceman
Owner/Admin
*********

Avatar

Avatar


Posts: 1272
Registered: 2-4-06
Location: Adelaide South Australia
Member Is Offline

Mood: Very happy

[*] posted on 15-1-12 at 08:21


If you are still getting a socket error

Have you checked that you have the correct information in wolfrat.

You computers IP Address and the logon name and pasword you used in the admon.cfg file.

Iceman






http://www.dfreload.com/eagle/sigs/16.gif

http://www.dfreload.com/sigs/doc_bar.gif

http://www.dfreload.com/sig/teamreload3.gif

View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member
coopwarriors
Corporal


Avatar



Posts: 209
Registered: 24-2-07
Member Is Offline

Mood: good

[*] posted on 15-1-12 at 22:16


ok i think i have the found problem.i work with xp and when i go to the game options there i see no xp servers pack 1 ore 2 ore 3 but there are install it.but dont see it in the game compatibility :(
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member This user has MSN Messenger
coopwarriors
Corporal


Avatar



Posts: 209
Registered: 24-2-07
Member Is Offline

Mood: good

[*] posted on 28-1-12 at 01:12


dang it still not work grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member This user has MSN Messenger
coopwarriors
Corporal


Avatar



Posts: 209
Registered: 24-2-07
Member Is Offline

Mood: good

[*] posted on 3-2-12 at 03:18


i have it work now i dont no why but it runs big thanks for the help
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member This user has MSN Messenger

  Go To Top





Powered by XMB
Developed By The XMB Group © 2001-2008